Toimitusehdot

TILAUKSET

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa tai sähköpostilla. Tilauksissa tarvikkeet ja vaatteet sis. alv 24 % ja ruoat, herkut sekä lisäravinteet sis. alv 14 %.

TOIMITUS

Postitus
– Postitamme tuotteet 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.
– Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut, olemme siitä yhteydessä asiakkaaseen.
– Huom! Pakastetuotteita emme postita.

Kotiintoimitus

  • Toimituspäivät maanantai, keskiviikko ja perjantai- ilta tai sopimuksen mukaan päivä aikaan.
  • Max 35km
  • Kaksi väh 10kg ruokasäkkiä tai muissa väh 65.00€
  • Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa, valitse toimitustavaksi kotiintoimitus, maksutapana maksupainikkeet tai
  • Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla kymppikoira.tilaukset@gmail.com maksutapana lasku sähköpostiin tai korttimaksaminen toimituksen yhteydessä.

Tapahtumatoimitus

  • Tarkoittaa, kun järjestetään jokin yksitttäinen tapahtuma, johon kymppikoira osallistuu olemalla paikanpäällä.
  • Näihin tapahtumiin tuodaan maksetut ennakkotilaukset verkkokaupasta, ilman rahtikuluja.
  • Merkitse lisätietoja kohtaan, että mistä ja koska.
  • Varmista ennen tilausta tehdessäsi, että kymppikoira on tulossa tapahtumaan, josta haluat tilauksen noutaa.


Postikulut:

Postipaketit 7,90€, 10,90€ tai 13,90€ – nouto pakettiautomaatista tai toimipisteestä.

Postin kotipaketti 17,00€ – Toimitus kotiosoitteeseen.

Matkahuolto: Bussipaketti 20,00€- nouto MH-asemalta tai asiamiespisteeltä.


PALAUTUSOIKEUS

Postitse toimitetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla moitteettomassa kunnossa ja käyttämättömiä.
Asiakas vastaa palautuspostituksesta aiheutuneesta kulusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta