Freemotion harness 5.0 black/orange 9

89,95 

Päivitetty versio myydyimmästä koiran vetovaljaistamme.
Alkuperäisen valjaan on kehittänyt, testannut ja sitä käyttävät maailman parhaat valjakkourheilijat koirajuoksussa,
koirahiihdossa ja koirapyöräilyssä, mutta se sopii kaikille aktiivisille koirille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 11191 Osastot: ,

Kuvaus

Freemotion 5.0 vetovaljas on ergonomisesti muotoiltu, säädettävä vetovaljas koiralle.

Hyvä valjas on tärkeä koiran suorituskyvyn ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyn kannalta. Tavoitteena kehittää valjas, jonka avulla koirasi voi käyttää koko potentiaalinsa vetämiseen, aloitimme Freemotion valjaiden ensimmäisen prototyypin ompelemisen vuonna 2006. Tuotekehitys on jatkunut siitä lähtien.

Tämä Freemotion valjaan päivitetty versio on vuosien kokemuksen ja testauksen tulos. Klassisen Y-muotoisen kaula-aukon ansiosta koiran etujalat ja lavat pääsevät liikkumaan vapaasti ja hengitystiet pysyvät vapaana. Freemotion 5.0 vetovaljaassa on pehmustettu kaula-aukko, jotta se pysyy paikoillaan ja on tukeva. Tämä koiran vetovaljas on suunniteltu erityisesti vetolajeihin, joissa veto tulee ylempää kuin koiran selkä, kuten koirajuoksuun, koirapyöräilyyn ja koirahiihtoon. Vetovoima jakautuu tasaisesti koiran vartalolle aiheuttamatta painetta sen selkärankaan. Valjaisiin nojattaessa koira voi hyödyntää jokaisen askeleen voiman maksimaalisesti, jolloin yhdessä juoksemisesta tulee aivan uusi elämys sekä sinulle että koirallesi.

Vaikka alkuperäinen malli saattoi kestää jopa vuosikymmenen, olemme parantaneet Freemotion 5.0 valjaan materiaaleja. Kaikki kankaat on valittu huolella niin, että ne ovat kestäviä ja tuntuvat mukavilta. Valjaan sisäkangas on hellävarainen koirasi turkille. Kovia reunoja ei ole ja jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa.

3M™ heijastimet auttavat koiraasi näkymään pimeässä. Freemotion 5.0 vetovaljaat on varustettu heijastinlenkillä, jonka avulla voit nähdä, kuinka koirasi liikkuu myös pimeässä. Turvavalo (ei sisälly tuotteeseen) voidaan kiinnittää tähän silmukkaan näkyvyyden lisäämiseksi.

Freemotion 5.0 valjaan laajan kokovalikoiman ja hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta valjas sopii useimmille koirille.

Tämä vetovaljas on saatavana oranssi/mustana.

Lisätiedot

Paino 0,300 kg (kilogramma)