Ale!

Glacier wool jacket 2.0 unisex, green/grey 70cm

Alkuperäinen hinta oli: 116,95 €.Nykyinen hinta on: 85,00 €.

Koiran talvitakki, valmistettu luonnon omasta materiaalista: villasta.
Ulvang villavuori pitää koirasi lämpimänä myös kaikista haasteellisimmissa olosuhteissa.

Selän pituus 64-76cm Takki 70cm

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 32531 Osasto:

Kuvaus

Tuulen- ja vedenpitävän kuorikerroksen, lämpimän vanutäytteen ja Ulvang villavuoren yhdistelmä pitää koirasi lämpimänä ja olon miellyttävänä niin kylminä kuin sateisinakin päivinä.

Villan käytöllä on pitkät perinteet Norjassa, koska se kerää kosteutta tulematta kylmäksi tai märän tuntuiseksi. Sen lisäksi villalla on hyvä hengittävyys, joka säätelee kehonlämpöä niin kylmällä kuin kuumallakin säällä. Villan tarjoaman suuren mukavuuden koiralle lisäksi se on myös kestävä materiaali.

Glacier wool 2.0 koiran takissa on vanuna kierrätettyä ECO insulation lämpövanua, joka on kevyttä ja poikkeuksellisen hyvin eristävää. Kuorikankaan vesipilariarvo on 10.000 mm ja kulutukselle alttiin alueet on vahvistettu.

Tämä koiran talvitakki on kehitetty aktiiviseen elämäntyyliin ja siinä on älykkäitä ominaisuuksia, kuten valumareiät takin alla ja aukot talutushihnalle. Glacier wool 2.0 koiran talvitakki on päivitetty uusilla vanupaneeleilla ja muotoilulla, jotta se istuu täydellisesti koirallesi. Säädettävät kiristyspisteet ja rintaremmi mahdollistavat yksilöllisen säädön. Jalkahihnat auttavat pitämään koiran takin paikoillaan ja estävät sitä nousemasta kovalla tuulella.

Heijastavat yksityiskohdat tarjoavat hyvän näkyvyyden pimeässä ja pilvisinä päivinä.

Tämä koiran takin voi pakata helposti verkkosäilytyspussiin, joka tulee mukana.

Pesuohje

Villa on luonnollinen materiaali, jolla on kyky puhdistautua itse. Jos takki likaantuu, voit huuhdella sen tai pyyhkiä sen nopeasti ennen kuin lika ehtii imeytyä.

Jos haluat pestä takin pesukoneessa, käytä villapesuohjelmaa ja villalle sopivaa pesuainetta.

Ei rumpukuivausta.

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)