Line Harness Grip 7 kahvalla Non-Stop

54,95 

Uutta Non-Stopilta

Monipuolinen valjas jokapäiväiseen aktiiviseen käyttöön kahvalla.

Line harness grip valjas on ergonomisesti suunniteltu antamaan

koiran hartioille vapauden liikkumiseen.

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2197 Osastot: , , ,

Kuvaus

Line harness grip valjas on paras vaihtoehto kävelylle, jäljestykseen, metsästykseen ja päivittäiseen lenkkeilyyn koiran kanssa. Sen suunnittelun pohjalla on meidän bestseller, Line harness.

Valjaassa on kahva selässä, jonka avulla voit auttaa koiran esteiden yli. Sen avulla saat koirastasi helposti kiinni ohitustilanteissa tai vilkkaassa liikenteessä, kun haluat taata sen turvallisuuden.

Useat hihnan kytkentävaihtoehdot tekevät tästä valjaasta monipuolisen jokapäiväiseen käyttöön. Selän päällä olevan kiinnityspisteen lisäksi valjaassa on silmukka jäljestysliinan kiinnittämiseksi mahan alapuolelle. Tämän ansiosta koira voi jäljestää ilman, että liina sotkeutuu sen jalkoihin. Koosta 3 eteenpäin valjaista löytyy kangaslenkki myös edestä, jonka avulla koira voidaan opettaa kulkemaan vetämättä.

Line harness grip valjas ovat säädettävissä rinnan ympäriltä. Valjas on helppo pukea koiran päälle, ensimmäisellä kerralla sovitat säädöt oikein ja tämän jälkeen se on helppo pukea ja riisua molemmilla puolin olevien kestävien Duraflex® solkien avulla.

3M heijastimet takaavat näkyvyyden useimmista suunnista pimeällä. Valjaiden sisäpuoli valmistetaan aina siten, että kaikki materiaalit menevät päällekkäin ilman kovia reunoja. Jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa. Valjas on kestävää nylon kangasta ja siinä käytetty pehmuste on suljettua solurakennetta, joka ei ime vettä. Line harness grip valjaassa on Hypalon vahvisteet kohdissa, joihin kohdistuu suurin rasitus.

Valjas on saatavana mustana ja koossa 7 &  8, muut koot tilauksesta.

 

Lisätiedot

Paino 0,500 kg (kilogramma)