Kuvaus
Raaka-aineet: Naudan rustoluut.
Ravintosisältö / 100 g
Energia 1013 kJ / 243 Kcal
Proteiini 16,00 g
Rasva 20,00 g
Mineraalit 23,86 g
Kalsiumia 13,50 g
Fosforia 6,80 g
Kosteus-% 40,90 g
Säilytysohje: -18 °C
Käyttöohje:
Sulatetaan ja käytetään 12 tunnin sisällä sulattamisesta. Liiallinen käyttö saattaa aiheuttaa ruoansulatusongelmia, ja silloin kannattaa lisätä luutonta lihaa ruokintaan. Suositellaan käytettäväksi yhdessä muiden Mush -tuotteiden kanssa.
Proteiini 18,0, Rasva 22,0, Tuhka 10,0, Kosteus 50,0, Kuitu 0,2, Kalsiumia 3,3, Fosforia 1,5, Energia 268 kcal