Natural Menu Adulto 5kg

33,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 400 Osasto:

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen Natural Menu koirien täysravinto on korkean lihapitoisuutensa (70%) koirien suursuosikki. Tästä herkullisesta reseptistä on paitsi iloa-myös hyötyä koirallesi.
Korkean sulavuuden vuoksi tuote sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille.

Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin,jolloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla.Tuote ei enää turpoa vatsassa, lisäksi sulavuus on huippuluokkaa- sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä.
Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille,joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita.Valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tulevat tehtaalle mahdollisimman läheltä.
Valmistuserät ovat pieniä, eikä tuotteita varastoida turhaan pitkiä aikoja – siksi ne ovat sopineet hyvin myös joillekin asiakkaidemme varastopunkille herkille koirille.
Natural Menun säilömiseen ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita.

Natural Menu on niin hyvää, ettei sitä tarvitse sen enempää selitellä- kokeile itse!

Raaka-aineet:Tuoretta lihaa 70% (kanan,-kalkkunan ja karitsan lihaa),rikottua riisiä 10%,kanajauhoa,maissia,raakana lisättyä kananrasvaa,maissijauhoa,hydrolisoitua kanaa,maissigluteiinia,auringonkukkaöljyä,lohiöljyä,puristettua punajuuren ydintä,pellavaöljyä,natriumkloridia.

Lisätiedot

Paino 5 kg