Nutrolin pentu 1L

60,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 471 Osasto:

Kuvaus

Nyt pystyt varmistamaan, että pennustasi kasvaa fiksu ja oppivainen koira. Nutrolin Pentu® tukee pennun aivojen ja silmien kehitystä – ja lisää oppimiskykyä. Runsaasti omega-3 DHA:ta sisältävä rasvahappotuote on tarkoitettu emoille viimeistään tiineyden loppukolmanneksesta imetyksen päättymiseen asti sekä pennuille 6-8 kk ikään saakka.

Tutkimuksilla on voitu osoittaa, että sikiökaudella ja varhaisina kasvun kuukausina annettu kalaöljyn omega-3 DHA lisää pennun koulutettavuutta. Tämä on erityisen tärkeää tuleville harrastus- ja työkoirille, mutta toki kotikoirankin koulutettavuus on merkittävä asia. Nutrolin Pentu® on 100% luonnollinen ja puhdas rasvahappotuote, joka sisältää vain muokkaamattomia öljyjä sekä luonnollisia antioksidanttivitamiineja. DHA-painotteinen erikoiskalaöljy saadaan syvänmeren kaloista, ja välttämättömät rasvahapot (linolihappo eli LA sekä alfalinoleenihappo eli ALA) auringonkukka- ja pellavaöljystä. Tällä pienellä kasviöljylisäyksellä stabiloimme kalaöljyn turvalliseksi pennullesi. Samalla se huoltaa pennun ihoa ja turkkia.

Tuotteen korkean laadun tunnistat helposti itsekin öljyn miedosta tuoksusta sekä kirkkaasta väristä; pennulle ja emolle on syytä antaa vain puhtaimpia ja laadukkaimpia öljyjä. Tutkimukset osoittavat, että hapettuneet lohi- ja muut kalaöljyt rasittavat kasvavan pennun immuunipuolustusta ja aiheuttavat sille jopa luustonkasvun häiriöitä (Turek ym., 2003).

DHA-täydennyksellä saattaa olla suotuisa vaikutus myös pennun hajuaistin kehitykseen ja myöhempään, aikuisiän ihoterveyteen.

Nutrolin Pentu® on pakattu alumiinipulloon, joka suojaa herkkiä rasvahappoja valolta ja hapelta. Kierrätettävä pullo on helppokäyttöinen ja sottaamaton. Avattuna säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä kolmen kuukauden kuluessa.

MARKKINOIDEN KORKEIN DHA-PITOISUUS PÄIVÄANNOKSESSA:
Erikoiskalaöljy EPA:DHA – 1:5 (200 mg/ml)
Auringonkukkaöljy ja pellavaöljy; linoli-ja alfalinoleenihappo (2:1)
Luonnollinen E-vitamiini ja antioksidanttiseos
Ei keinotekoisia lisäaineita

Lisätiedot

Paino 1,20 kg (kilogramma)