Vetoliina Bungee Leash2019 2m Non-Stop

32,95 

Tämä kokonaan joustava vetonaru on kehitetty vähentämään sinuun ja koiraasi kohdistuvaa rasitusta vetolajeissa. Bungee leash on täydellinen valinta juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn koiran kanssa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1640 Osastot: ,

Kuvaus

Olemme alun perin kehittäneet Bungee leashin koirahiihdon ja koirajuoksun parhaiden urheilijoiden tarpeisiin. Se on kuitenkin erinomainen valinta kaikille aktiivisille koiranomistajille. Bungee leash vähentää sekä sinuun että koiraan kohdistuvaa rasitusta. Tämän erittäin elastisen tuotteen jousto-ominaisuudet ja laatu ovat vertaansa vailla, siksi voit nähdä useiden urheilijoiden käyttävän sitä koirajuoksu-, koirahiihto- ja pyöräilyluoksissa. Sen ydin on kudottu erittäin lujasta kumista ja suojattu kestävällä polyesterikerroksella. Siinä on Non-stop dogwear Twistlock -sulkurengas, joka on paras vaihtoehto. Lukko lukittuu itsestään, jotta voit olla varma, että koirasi ei pääse vapaaksi. Lukko pyörii kääntölavalla, joten vetonaru ei pääse kiertymään.

Bungee leash vetonarua on saatavana kahden mittaisena. Kahden metrin narulla on helppo hallita koiraa ja on ihanteellinen retkille ja juoksemiseen. Koirahiihtoon ja koirapyöräilyyn kannattaa valita 2,8 metrin vetonaru, joka pitää koiran turvallisella etäisyydellä suksista tai pyörästä.

Size 2 m 2.8 m
Pituus, venyttämättä (lukko mukana) 1,15 m 1,65 m
Pituus, venytettynä (lukko mukana) 2 m 2,8 m

Lisätiedot

Paino 0,220 kg (kilogramma)