D&C Fresh Meat treenimakkara ankka 400 g

4,00 

Lihaisa ja maukas yhden eläinproteiinin koiranmakkara.
Kiinteän koostumuksen ansiosta soveltuu erinomaisesti treeninameiksi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 310 Osastot: , , ,

Kuvaus

D&C Fresh Meat ankka treenimakkara on lihaisa ja maistuva yhden eläinproteiinin koiranmakkara, minkä vuoksi se soveltuu monille allergisille ja yliherkkyyksistä kärsiville koirille. Makkarassa käytetty riisi antaa sille helposti käsiteltävän kiinteän koostumuksen ja merilevä, vitamiinit ja mineraalit tukevat koiran hyvinvointia. Fresh Meat on nimensä mukaisesti valmistettu tuoreesta lihasta höyrykypsennysmenetelmällä.

Fresh Meat sopii erinomaisesti makupalaksi treeneihin ja sen tummemman värin ansiosta se ei erotu esimerkiksi jälkipelloltakaan niin helposti. Leikkaa haluamasi kokoisiksi palasiksi ja käytä makupaloina tai ruoan lisukkeena. Toimii erittäin hyvin myös reissueväänä raakaruokaa syöville koirille, jos esimerkiksi pakastesäilytystiloja ei ole käytettävissä.

Vinkki! Leikkaa koko pötkö kerralla sopivan kokoisiksi palasiksi ja laita palat minigrip-pusseihin tai pieniin pakastusrasioihin. Jätä osa jääkaappiin ja laita osa pakkaseen, ja ota sulamaan aina tarpeen mukaan.

Koostumus: ankka 92 %, riisi 6%, merilevä 1%, vitamiinit ja mineraalit 1%

Ravintosisältö: proteiini 12,6%, rasva 12,1%, tuhka 5,3%, kuitu 0,7%, kosteus 59,7%

Säilytys: avaamattomana huoneenlämmössä, katso parasta ennen -päiväys tuotteesta. Avattuna jääkaapissa noin 5 vuorokautta. Tuotteen voi myös pakastaa.

Lisätiedot

Paino 0,400 kg (kilogramma)